Mogens P. Mogensen (guitar) mpm@revivalband.dk

I 1961 begyndte MPM at gå til guitar undervisning ved Århus guitaristen Henry Lind.

Som 13 årig, i 1964, kom han med i et 4-mands orkester ved navn The Devils, og de optrådte offentligt første gang den 26-11-1965 som pauseorkester for Max Mich`s orkester, som spillede til skolefest på Skovvangsskolen. The Devils skiftede i 1967 navn til Dragon Five, hvor vores ven Lars Muhl var med på orgel i et års tid. Dragon Five spillede også på diverse spillesteder i Østjylland, og blev i 1969 Danmarksmester i Beatmusik. Fra 1970 spillede MPM med i Århus bandet Third Degree et par år.

I 1972-73 var det så værnepligten der skulle overståes, og det blev så i Søværnets Tamburkorps, hvor han mødte Cai (vocal og guitar) og John (vocal og trommer). Udover at være musiker i Tamburkorpset, spillede de tre også i forskellige fritidsorkestre i søværnsregi.

Efter aftjent værnepligt blev MPM tilbudt job i Århusorkestret Performers, hvor han spillede bas til 1977, skiftede så bassen ud med guitaren, og senere blev der også spillet lidt på pedal steelguitar og bluesmundharpe. I 40 år spillede MPM som guitarist i Performers, og har også sideløbende spillet med forskellige hygge band`s i Århus bl. a. Mors Drenge.

Nytåret 2013-14 skiftede han til det Østjyske orkester Mercury Band, som han spiller med nu.

Tilbage til:REVIVALBAND

Seneste kommentarer

26.11 | 19:52

Vi havde en kanon aften i Enslev Forsamlingshus med Eagles i skikkelse af RevivalBand. De gutter kan virkelig deres Eagles sangbog. Vi glæder os til næste gang - måske med Beatles

11.07 | 08:34

Vi giver RevivalBand vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke betænke os et sekund, til en genbooking, når vi finder en anden god anledning.

11.07 | 08:33

Det var en fornøjelse at se de 5 glade og lune musikeren udfoldede sig, og RevivalBand var i høj grad med til at vores havefest blev en stor succes - noget, der vil blive talt om længe.

20.06 | 20:06

Vi holdt fest i vort sommerhus i Fjellerup. Her gav Revival Band udendørs koncert. De fik gæsterne helt op på mærkerne. Bandet spillede fabelagtigt. Meget gerne snart igen.

Del siden