Cai Jensen (guitar/vocal)

Cai startede sin musikalske løbebane i 1964. I løbet af 60’ var han den en del af det aarhusianske musikmiljø, hvor han har spillet på de på de fleste spillesteder, så som: Box-72/Boom, Stalden, Caravellen mfl. I 1968 finder han sammen med Mogens Thomsen, hvor de gendanner Lee Perkings sammen med en navnkundig bassist, ved navn Flemming Jørgensen (Bamse).

I årene 1972-73 kom Cai i Søværnets Tamburkorps hvor han mødte John (vocal og trommer) og Mogens M. (guitar). Udover at være musikere  i selve Tamburkorpset, spillede de tre også i forskellige ”fritidsorkestre” i søværnsregi.

Efter tiden i søværnet, blev Cai medlem af Performers, hvor han spillede frem til 1977. Herefter har han, i årene frem til nu, spillet i flere forskellige orkester konstellationer.

Repertoiremæssigt har Cai været omkring flere stilarter som: Pigtråd, Blues, Jazz, Dansktop, POP, Rock, Rock’n Roll og Country.

Tilbage til REVIVALBAND

Seneste kommentarer

26.11 | 19:52

Vi havde en kanon aften i Enslev Forsamlingshus med Eagles i skikkelse af RevivalBand. De gutter kan virkelig deres Eagles sangbog. Vi glæder os til næste gang - måske med Beatles

11.07 | 08:34

Vi giver RevivalBand vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke betænke os et sekund, til en genbooking, når vi finder en anden god anledning.

11.07 | 08:33

Det var en fornøjelse at se de 5 glade og lune musikeren udfoldede sig, og RevivalBand var i høj grad med til at vores havefest blev en stor succes - noget, der vil blive talt om længe.

20.06 | 20:06

Vi holdt fest i vort sommerhus i Fjellerup. Her gav Revival Band udendørs koncert. De fik gæsterne helt op på mærkerne. Bandet spillede fabelagtigt. Meget gerne snart igen.

Del siden