"TRIBUTE TO EAGLES" - udgivet 18. juni 2021

Revivalbands første egenproduktion marts 2021

Så er vi klar med vores første egenproduktion. Her er det Jeff Lynns (ELO): "When I was a boy". Det er indspillet og færdigmixet/masteret i Revivalstudiet hos Ole.

I 2020 var vi en tur i Wave Studio for at lave indspilninger fra vort repertoire, så vi kan præsentere os bedst muligt på hjemmesiden. Her er et lille slideshow. 

Der er ikke indlagt nogen video

Seneste kommentarer

26.11 | 19:52

Vi havde en kanon aften i Enslev Forsamlingshus med Eagles i skikkelse af RevivalBand. De gutter kan virkelig deres Eagles sangbog. Vi glæder os til næste gang - måske med Beatles

11.07 | 08:34

Vi giver RevivalBand vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke betænke os et sekund, til en genbooking, når vi finder en anden god anledning.

11.07 | 08:33

Det var en fornøjelse at se de 5 glade og lune musikeren udfoldede sig, og RevivalBand var i høj grad med til at vores havefest blev en stor succes - noget, der vil blive talt om længe.

20.06 | 20:06

Vi holdt fest i vort sommerhus i Fjellerup. Her gav Revival Band udendørs koncert. De fik gæsterne helt op på mærkerne. Bandet spillede fabelagtigt. Meget gerne snart igen.

Del siden