John Voigt (trommer (Cajon) /vocal) john@revivalband.dk

John startede sin musikverden i FDF og fik senere trommeundervisning af jazzmusikeren Svend Andersen i Århus. Begyndte kort tid senere i et band ”Man Flowers”.

John blev i 1972 indkaldt til Søværnet og blev straks en del af Søværnets Tambourkorps. Hans musikkarriere fortsatte derefter i gruppen ”Performers” fra 1974 frem til 2018. I en periode var han med til at starte bandet ”110 Gennem Kolind”, og senere bandet ”StoneBeat” hvilket sidstnævnte han stadig er en del af.

Tilbage til REVIVALBAND

Seneste kommentarer

26.11 | 19:52

Vi havde en kanon aften i Enslev Forsamlingshus med Eagles i skikkelse af RevivalBand. De gutter kan virkelig deres Eagles sangbog. Vi glæder os til næste gang - måske med Beatles

11.07 | 08:34

Vi giver RevivalBand vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke betænke os et sekund, til en genbooking, når vi finder en anden god anledning.

11.07 | 08:33

Det var en fornøjelse at se de 5 glade og lune musikeren udfoldede sig, og RevivalBand var i høj grad med til at vores havefest blev en stor succes - noget, der vil blive talt om længe.

20.06 | 20:06

Vi holdt fest i vort sommerhus i Fjellerup. Her gav Revival Band udendørs koncert. De fik gæsterne helt op på mærkerne. Bandet spillede fabelagtigt. Meget gerne snart igen.

Del siden