Mogens Bredahl (bas). mb@revivalband.dk

Mogens (bas) startede sin musikalske karriere som 14 årig i ”Loft Kvartetten” sammen med brødrene Vagn og Knud Loft og Erik Wessberg. Sideløbende med ”Loft Kvartetten” spillede han i flere forskellige sammenhænge bl.a. ”Sunshine Kvartetten” og ”Lone og hendes gentlemen”. Det var fortrinsvis dansemusik, der blev spillet, men da rockmusikken for alvor vandt frem i midten af 60-erne dannede han bl. a. sammen med Per Stisen, Ole Carstens, Ivan Jensen og Per Gade Godskesen ”Performers”. De spillede til mange skolefester, i ungdomsklubber og i daværende ”Stalden” kendt som ungdommen pigtrådstempel i Aarhus. Efter nogle gode år i ”Performers” valgte han at lægge musikken på hylden.

Tilbage til REVIVALBAND

Seneste kommentarer

26.11 | 19:52

Vi havde en kanon aften i Enslev Forsamlingshus med Eagles i skikkelse af RevivalBand. De gutter kan virkelig deres Eagles sangbog. Vi glæder os til næste gang - måske med Beatles

11.07 | 08:34

Vi giver RevivalBand vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke betænke os et sekund, til en genbooking, når vi finder en anden god anledning.

11.07 | 08:33

Det var en fornøjelse at se de 5 glade og lune musikeren udfoldede sig, og RevivalBand var i høj grad med til at vores havefest blev en stor succes - noget, der vil blive talt om længe.

20.06 | 20:06

Vi holdt fest i vort sommerhus i Fjellerup. Her gav Revival Band udendørs koncert. De fik gæsterne helt op på mærkerne. Bandet spillede fabelagtigt. Meget gerne snart igen.

Del siden